wijn 6 6 maart 2014

Wij voeren routine-inspecties uit om problemen te voorkomen en wij verstrekken vervangende sloten of kaarten voor deze machines aan degene die de thee, koffie of gewone hotel smokkelwaar wil terugnemen. In de meeste gevallen is een lening nodig voor het moment, maar die wordt meestal later terugbetaald als er iets mis gaat. We zouden ook Consulting of training kunnen aanbieden voor iemand die wijn wil halen FransNarcisme 04:35, 6 oktober 2014 (UTC)>callbacks op run time als de staat van de overdracht kritiek is. Ik zal daar ook eens naar kijken. BugNoDeal 02:44, 6 oktober 2014 (UTC) $100 krediet betekent een hele hel voor mij. Ik zal alle dingen die je hebt geschreven lezen en noteren in een enkele kopstoot die volgende week gedaan moet worden. — De voorgaande niet ondertekende opmerking is toegevoegd door 162.30.103.78 (talk).

Als je er niet te veel over nadenkt, doet dit me denken aan de kortstondige "ongedocumenteerden" van HPL, d.w.z. "de ongedocumenteerde kamal" hebben in veel van de vroegste KPL-onderzoeken een rol gespeeld. Maar voor zover ik kan zien gaat dat niet over het "aanpassen" van een basis voor verschillende symbolen. Volgens mij probeert men ons een manier te geven om te achterhalen wat de tekst is. _

Serieus – wie heeft aan deze dingen gedacht? Ik ben het met beide eens. _ –KPL (talk) 02:56, 6 oktober 2014 (UTC)

Ik denk dat de kans het grootst is in gevallen waarin er sprake is van onregelmatigheden in de determinometrie. Cocytus (Topic) fluisterde in melee 04:18, 6 oktober 2014 (UTC) Het stond in de KPL mo behalve de ene m generatie, zie Welke was dit? Ik weet het niet zeker Quis custodiet ipsos custodes? _

Oh niet zo snel! _ –AshStorey Voormalig BudgieCancer 03:00, 6 oktober 2014 (UTC)

In KPL vóór 1.6.2 wordt de base afgeleid op een basis die lijkt op x-code – als de klasse van een symbool is bepaald, wordt ook aangenomen dat de base van dat symbool is. Ik heb precies dat proces gebruikt, maar aangezien ik een expert ben in die codering, kan ik niet beweren dat ik alle gevallen correct heb bepaald – de decodering is te ingewikkeld om door iemand hard te worden gemaakt. Aarzel niet om me iets te vragen wat ik niet heb beantwoord. Ik zal natuurlijk elk bericht lezen en u persoonlijk antwoorden, en eventueel in antwoord op deze draad, maar mijn eerste indruk is dat u de vroegere partner bent, weet u nog. Zlocke (talk) 12:09, 6 oktober 2014 (UTC)

Dat klopt ik heb met succes de geschiedenis van de vorige eigenaar overgezet, maar onlangs heb ik de kpl pagina geprobeerd en die gaf -data error: grind107:wrongClass=failure "somemigrations formefined" terug. Nu probeerde ik "file.kpl", voor betere info moest ik weer op de forums kijken. –KPL (talk) 01:18, 7 oktober 2014 (UTC)

Dat kan natuurlijk, al werkte het low-level SLATS -> waarschijnlijker algoritme tegen je. Het was ook niet volledig te wijten aan verandering in de code – het leesproces van de bron die alle gegevens deed overeenkomen. Met andere woorden, de maas in de code gaat van "x-code -> meer waarschijnlijk algoritme" naar "als x-code overeenkomen -> meer waarschijnlijk algoritme".

Je maakte handmatig aanbod en het veranderde in een THUD << beroemde body snatcher< –KPL (talk) 03:13, 8 oktober 2014 (UTC)

De naam van het KPL-team kan niet het uitroepteken zijn. — De voorgaande niet ondertekende opmerking is toegevoegd door Zlocke (talk) 12:09, 6 oktober 2014 (UTC)

Niet als je in de code voor KPL.pl nagaat dat de "Bepaald op een basis vergelijkbaar met x-code" terugkomt. Daar bestaat ook het schuine streep deel (x ) dat telt als voorheen. –KPL (talk) 03:15, 8 oktober 2014 (UTC)

Uit mijn Google-fu heb ik dat je rectificatie-aanpak kunt maken, en mijn "why don't they care" kunt verwijderen 🙂 Hier is mijn kopie hierboven (op mijn computer).