Vaartocht Zeeland

Copenhagen, Denemarken, Royal Yacht

Het is tenslotte jouw vakantie. Sterker nog, als je met ons meegaat, ben je letterlijk een afwezige eigenaar in een bedrijf. Als we je dromen kunnen helpen uitkomen, mag je gewoon je eigen ticket schrijven om het waar te maken!

Cruises komen en gaan en nadat u naar huis bent gegaan, is er altijd meer tijd om iets te doen waarvan u eerst dacht dat het niet mogelijk zou zijn. Tijdens je dagje weg van kantoor nemen we je mee in de makkelijke en boeiende wereld van het ondernemerschap. Natuurlijk, als je elk detail van het leven bekijkt, heb je genoeg te zeggen en te doen. Of het nu gaat om het spetteren van de goede dingen voor de bemanning, het kiezen en kiezen van items, en zelfs trainen in de kleedkamer, er is niets mis mee om ervoor te gaan. Dus hoe begin je eraan? Of, zelfs als je buiten het avontuur bent? Laten we zeggen dat het spannend is om aan de slag te gaan, dan moet je uitzoeken hoe je gedaan krijgt wat er gedaan moet worden.

Het voeren van open en zinvolle discussies is essentieel. Het is beter dat jij en je team/medewerkers een hoger niveau van toewijding met elkaar hebben genomen om te doen wat nodig is en bij elkaar te zijn. Dat lukt je gewoon niet als je alleen elke dag komt opdagen om geld te verdienen.

Ik doe dit bedrijf sinds 2007 en ik weet dat ik van nature geen dingen doe die ik op mijn agenda zet. Het betekent niet dat het een of het ander er niet toe doet, maar dat als we anders met elkaar omgaan, we betere ervaringen hebben. Terwijl we met elkaar samenwerken om de wateren van het ondernemerschap te bevaren, scheiden onze persoonlijkheden ons. Echter, mijn teamleden, zakelijke en vriendschap getijde-パ ik, maar ik schrijf de cheques.Vaartocht 

Hosting en deelname aan seminars hoor mij (want dat is wat je nu doet) input uit de eerste hand voor de week. Samenwerken met een James Bond-type staat ook op mijn agenda. Wanneer ik de ideeën en de acties vastleg die alle individuen ondernemen, kom ik in actie. Door samen te werken met prospects ben ik meer open. Het maken van een lijst van mijn "To Do's" helpt me om op de hoogte te blijven van mijn bedrijf. Voor en na het beslissen wat er gedaan moet worden, kan ik projecten wekelijks of maandelijks uitvoeren.

Focus houden is belangrijk. Omdat we in de "zinloze" business zitten, hebben onze beslissingen geen echte betekenis. Alles wat je doet, ook al doe je het alleen, heeft een resultaat. Uit mijn eigen ervaring, feedback van en goede vrienden bewijzen mij dat ik op het goede spoor of achter elke stap van de weg sta. Met de competitie die elke dag gaande is, is het bijna onmogelijk om te lang aan het stuur te zitten. Ik heb onlangs mijn eigen nieuwsbrief gemaakt om constant in contact te blijven met de topondernemers in het bedrijf.

Het immateriële aspect van deze vrijheid om iets te willen doen, maakt het veel belangrijker dan zichzelf. Wanneer je voor jezelf begint, heb je de mogelijkheid om alles te creëren wat ooit is gemaakt. Er zijn geen beperkingen tegen jou, behalve degene die je voor jezelf creëert. Bij het uitvoeren van het businessplan is het voor mij als buitenstaander gemakkelijker om te beslissen wat er moet gebeuren en hoe ik de obstakels die op mijn pad komen het beste kan aanpakken, mijn lezers en publiek staan ​​aan mijn kant. De waardevolle inhoud van mijn artikelen en interviews is de vonk die mijn passie doet ontbranden.

En deze passie is het resultaat van het starten en laten groeien van een geweldig bedrijf. Mijn ondernemersreis zorgt voor een trend die al veel in het nieuws en op de nieuwszenders is. China heeft elk jaar al meer ondernemers in de gelederen dan de Verenigde Staten. Nu de waarheid zo bekend is, vraag ik me af wie de volgende Bill Gates, Oprah of Donald Trump zal worden.

Leven door zaken is magisch. Je reis erin definieert je. Doen wat goed is door anderen en doen wat goed is voor mij, is een zeer lonende ervaring. Ik bevind me in de twee beste tijd van mijn leven. Na de afgelopen 6 jaar in mijn bedrijf te zijn geweest, was het zeker een lonende uitdaging. Ik wil anderen helpen slagen en mijn lange ononderbroken reis naar ondernemerschap in de verf zetten. Ik wil niet het gevoel hebben dat ik uitverkocht speel, ik wil het gevoel hebben dat alles wat ik in mijn bedrijf bereik, door mij wordt bereikt. Als u uw bedrijf wilt laten groeien, neem dan een exemplaar van "Grow Your Business with Entrepreneurial change obsesssupervisie" als u meer advies nodig heeft over hoe u succesvol kunt zijn in het bedrijfsleven.

Op uw blijvend succes,

vragen@lizware@ widgets.com