markering en versiering

Verlengsnoeren

 

De apparatuur is te herkennen aan de markering op de mannelijke stekker die een standaardmaat en kleurnummer voor patchkabels is. Het is gemarkeerd met markeringen om de plaats op de kabel van de stekker aan te geven. Een markeringssysteem kan aanwezig zijn aan het uiteinde van de kabel waar het label van de apparatuur is bevestigd.

Patchkabels worden gebruikt in een groot aantal verschillende industriële toepassingen. Er bestaan uitgebreide eisen voor de identificatiemarkering van dit soort apparatuur. Prioriteitsgebieden worden aangegeven door kleur, grootte en etikettering. Dit wordt toegepast op uiteenlopende producten zoals telefoonkabel, luidsprekerkabel, luidsprekerkabel en kabel voor het aansluiten van videocircuits.

Krachtig en speciaal koord van hoge kwaliteit wordt geïdentificeerd aan de hand van een stempelsysteem, kleur en markering. De kleur wordt aangebracht om aan te geven dat het gebruikte materiaal van voldoende hoge kwaliteit is om aan de norm te voldoen. Het kwaliteitslabel kan ook het gebruikte type isolatie aangeven en het type magneet dat in het markeringssysteem wordt gebruikt.

Speciale koorden worden geïdentificeerd met een systeem, zoals ambidextrous trip, autonextrap, of autolevel. Dit identificatiesysteem markeert het snoer met specifieke informatie over het type, de afmetingen en de isolatie.

Voor dit type stroomkring wordt bescherming tegen vallen en kortsluiting geboden. Het markeringssysteem is op het verlengsnoer aangebracht met de feiten die het beschermings- en het beschermingsgenyleen aangeven. Een ander belangrijk kenmerk is de identificatiemarkering op de aders van het verlengsnoer. De grootte, de isolatie en de isolatiesamenstelling symboliseren het leidingtype.

Dit type schakeling wordt gemarkeerd door toepassing van een markeringssysteem met informatie over het type, de afmetingen en de isolatie. Loodvrij ontwerp wordt toegepast in plaats van het markeren van het snoer met de informatie betreffende de soorten snoeren.

Voor materialen die met koperen buizen worden gebruikt, zijn zekeringen voor de neutrale en negatieve aansluiting voorzien. Bevestigingsdraden van één type zijn gemarkeerd om de lengte aan te geven die nodig is om de bevestiging te maken. Het markeringssysteem bestaat uit een schrijfsysteem voor het markeren en doden, en een ponssysteem voor het ponsen en markeren.

De afleidingen van de volgende types zijn gemarkeerd: blank koper, lood type, druppel, fiber, goud, ijzer, tin, en staal. Deze snoeren kunnen blank, publiek, of publiek/ijzer stoten zijn. Basissnoeren zijn gemerkt met het woord messing.

Reflectoren zijn gemarkeerd met het woord messing, zoals de fluorescentielamp. Hoorns worden gemerkt zoals het richtsnoer. Voedingskabels worden gemerkt met de cijfers HP, SP, en schild.

onderkanten worden aangegeven door de cijfers op de boven- en onderkant van het snoer met de diametermaat RMS.usted impliceert corrosie; spaties tussen de cijfers geven een periode aan sinds het lood op een weerbestendige manier is ingesloten. de rest van de loodjes hebben een cijfer 50; dit is de resterende graad van het ingesloten lood.

De snoeren kunnen worden opgenomen in het testament van kopers die stormvogel veren knutselbenodigdheden bestellen en deze komen gewoonlijk in 2 voet of 6 voet, afhankelijk van de bestelde hoeveelheid. Enkelvoudige snoeren zijn 90 graden, dubbele snoeren zijn 90 graden, en waar nodig, 3/8″ sparrenhout, zal één stekker gebruiken en is gemarkeerd als 1/2″. Hetzelfde sparrenhout wordt aan elk uiteinde gemarkeerd voor uniformiteit.

De Recensie

Toen ik voor het eerst naar Stormbird Feather Crafts keek, werd mij aangeraden contact op te nemen met de maker van het handwerk voor specifieke begeleiding bij specifieke projecten. Na het bekijken van hun website vroeg ik mezelf af “wat moet ik nog leren?” Ik ben een nieuweling in hart en nieren, wilde mijn reis met anderen delen, niet om mezelf te herhalen. Hartelijk dank aan toertilityfalls, de maker van deze prachtige producten.

Omdat ik nieuw was in de wereld van het handwerk en uiterst schaars leek te zijn leek het woord van mond tot mond totdat ik onlangs leerde over stormvogelveren. Ik besloot om de kennis die ik heb verzameld te bewaren en tegelijkertijd mijn zoektocht open te houden naar nieuwe bronnen.

Voor de rest van deze review zal ik eerst delen waarom ik kies voor vsational vs. decorative vs. en wat ik heb geleerd.

Eerst kies ik decoratieve dingen voor mijn muur. Waarom? Ik kan niet tegen muurvloeren met een saaie kleurencombinatie. En waarom experimenteren met een ingetogen voorouderlijke? Als ik het niet mooi vind, kan ik het recycleren.

Ten tweede, een gemakkelijk karweitje voor mij in de keukentafels is het maken van placemats. Het is een prachtig handwerk met een grafisch ontwerp waar ik dol op ben. Ik vind placemats handig in de keuken en geweldige gespreksstarters.

Ten derde, ik hou van glazen snoepjes. Het is spannend om handgemaakte glazen snoepjes aan vrienden te geven. Je kunt zo creatief zijn als je wilt. Hier is een voorbeeld van enkele vormen van snoep die je zou kunnen maken.

Om te beginnen kun je een schepje candy melts nemen en pitten in de vorm van een kat smelten. Voeg wat zeezout, versgeperste limoen en zoetigheid toe aan het gesmolten snoep. Of je kunt marshmallow of Craisins smelten en een Berry Topper, een limonadepierescent of een schaaltje fruitpuree toevoegen. Of je zou een schuimige Gurdy Gingerbread setup kunnen maken.

Lees meer:

Werkverlichting

Led Verlichting werkplaats