Hoe weet je of je een veld hebt

Boekhouder Rotterdam Zuid

 

 

 

 

 

 

Wat de drukkosten betreft, heeft de boekhoudkantoor en de fiscus meer te zeggen over u, de freelancer: zij kunnen u vragen om bewijzen van het werk dat u hebt verricht, of u kunt dat niet aan. Als uit de aangifte inkomstenbelasting blijkt dat er sprake is van buitenlandse inkomsten, wordt u om uw bewijsstukken gevraagd, zonder dat u hoeft te wachten om die in te dienen. Zou u:als u alle boekhoudregels kent en ervaring hebt – er goed aan doen een boekhouding op te stellen. U kunt hulp krijgen bij de boekhouding in een freelance- of uitzendcontract door te betalen, zonder tijd te verspillen aan de weinige uren die u hebt.

Sommige freelancers houden graag gegevens bij van alleen het laatste jaar. Wanneer heb je voor het laatst iets uitbesteed? Als dat zo is, heb je een groot dossier met gegevens. Waar onderteken je je belastingaangifte? Hoe weet je of je gelijk hebt, of niet? In dit geval zult u de boekhouder ontmoeten om te zien waar die administratie precies begon en eindigde. Voor sommige belastingcontroles kan het belangrijk zijn om een boekhouding bij te houden, maar zelfs voor het betalen van zakelijke belastingschulden is het bijhouden van een boekhouding over het algemeen niet zo tijdrovend.

Als u een zelfstandige bent, heeft u uw eigen administratie; uw eigen dossier. Als het onder een zelfstandige naam is, hoeft u geen dossier aan te leggen bij de IRS. Bedenk dat een van uw belangrijkste inkomsten de huur is die u betaalt op uw sorteerplaats. U betaalt voor uw eigen water, gas en elektriciteit. Als u hulp wilt bij deze kosten, is uw gratis boekhouder en boekhouding de juiste keuze. Het zal dit allemaal, en dan nog wat, voor u afhandelen. Hij regelt alles, niet alleen de belastingen. Deze regeling zal helpen als het een huurwoning is, want zelfs met de gestage maandelijkse betalingen, betaalt u nog steeds aanzienlijk. Maar als u uw eigen vermogen te beschermen, waarom iemand anders helpen? Maak deze regeling zelf. In termen van boekhouding, is dit bekend als afrealties. En het maakt niet uit of u een boekhouder bent die u wilt uitbesteden of niet. Het is belangrijk dat je leert werken met de boekhouding, maar het is belangrijker dat je je houdt aan wat de boekhouder zegt. Zorg dat je het van meet af aan over alles eens bent, dan heb je nergens omkijken naar.

Een prioritaire belastingaccountant en de “overhead” van zijn cliënt kennen sommige van de gebruikelijke, maar een goede moet elk trucje kennen en weten op hoeveel manieren je geld kunt persen uit één hoekje van één belastingaangifte. Je wilt niet betrapt worden Tenzij het antwoord is: als je er geen hebt.

In de beleggingswereld heeft u wel behoefte aan boekhouding, maar niet aan hulp bij de boekhouding. U bent de beleggingsonderneming, de belegger, de beleggingsbeheerder. U doet de dingen voortdurend zelf en hebt nooit iemand anders nodig om u te vertellen wanneer u een gebied van beleggingen, belastingwetgeving of boekhouding over het hoofd hebt gezien. U handelt ze zelf af en levert vaak beter werk af en hebt meer te maken met winsten en verliezen. Zoals u ziet, heeft u hulp nodig bij de boekhouding. De belastingen die u betaalt, moeten in overeenstemming zijn met wat u doet. Lijkt belachelijk eenvoudig, nietwaar? Je hebt toch de boekhouding opgezet? Ongeacht de grootte van het land of bedrijf waar je in zit of in wilt zitten, je zult het een beetje in je grenzen vinden. Probeer de belastingen niet alleen te doen, anders zou u wensen dat u het niet had gedaan!

Ik wens je het allerbeste met je ondernemingen en ik hoop dat je er superieur uitkomt. We zullen samen zijn en ik beloof je dat je altijd SR.1 zult zijn!

lees meer: