Hoe krijg je je longcapaciteit

Longfunctieanalist

De longinhoud hangt af van uw BMI, uw rookgedrag, uw algemene gezondheidstoestand en de grootte van uw longen.

Om uw longcapaciteit te bepalen moet u uw BMI, uw normale ademhalingsfrequentie (en niet zozeer hoeveel u ademt), uw gewicht en het aantal sigaretten dat u rookt kennen.

Als u zwaarlijvig bent en 20 kg minder weegt dan uw ideale gewicht, zal uw longvolume tussen 36-42 liter liggen. Als u 20 kilo minder weegt dan uw ideale gewicht, zal uw longvolume tussen 18-21 liter liggen.

Naast uw gewicht en rookgewoonten zal ook uw longfunctieanalist worden beoordeeld vanwege de afmetingen van uw longen.

De borstschijf is de grootste afmeting van de longen. Voor een man van 60 kg zal de borstschijf 38 liter zijn. De kleinere diameter van de Hechtdraad bepaalt hoeveel capaciteit uw longen hebben. De Moffen gaan tussen de twee longen en vormen de bovenste en onderste longen.

Bij mannen varieert de totale longcapaciteit op elke hoogte tussen 3,5- 4,5 liter. Boven 5,5 liter wordt beschouwd als “doorbraak”!

Dit is waarom je luchtwegen vernauwd zijn.

A) Naarmate men ouder wordt, wordt de middenrifspier zwakker, zodat men de neiging heeft zich om te draaien en de adem in te houden. De kamers worden daardoor nauwer samengedrukt en de capaciteit om lucht uit te wisselen wordt kleiner. Dus, de kamers worden nauwer en de luchtwegen worden nauwer.

B) Veroudering kan ook leiden tot een geleidelijke vernauwing van de borstholte. Naarmate men ouder wordt, neemt de spiertonus van de borstkas af. Dit leidt tot een steilere rug en een langere lichaamshouding. Als gevolg daarvan wordt uw maximale longcapaciteit kleiner.

C) Het ouder worden kan ook resulteren in een verminderde tonus van de spieren in de bovenste borstwand. Dit kan leiden tot een bolle rug en een afgerond uiterlijk. De borstspier zelf kan ook minder worden.

D) Veroudering kan leiden tot een afname van de massa van de longen. Dit kan gebeuren door een verminderde inname van calcium, eiwitten en calorieën via de voeding.

De vermindering van de longmassa kan leiden tot een vermindering van uw maximale longcapaciteit. Dit kan zelfs in de jaren 90 gebeuren.

Wat moet je doen als het te laat is?

Collaps is een klinische term die wordt gebruikt om het scenario te beschrijven waarbij het volume van de lucht die in de longen stroomt kleiner is dan de capaciteit om het uit te stoten. Met andere woorden, er is niet genoeg capaciteit in de longen om de lucht kwijt te raken. Wanneer een orgaan zoals de long uitvalt, is er niet genoeg capaciteit om het te vervangen. Om te compenseren, moeten de luchtzakken harder werken om verse lucht uit te stoten. Dit kan ademhalingsproblemen veroorzaken omdat u niet in staat bent diep adem te halen zonder hulp.

Daar komt nog bij dat de longen het risico lopen hun flexibiliteit te verliezen. De dunne wanden van de luchtzakken zijn broos en breken gemakkelijk. Alcohol en roken kunnen hun soepelheid nog verder verminderen en grote problemen veroorzaken voor de bloedsomloop en de ademhaling.

Tegen de tijd dat de situatie kritiek wordt, bent u misschien een kandidaat voor een longtransplantatie. Tijdens een longtransplantatie worden uw longen en bloedvaten grondig gerehabiliteerd. Dit is de meest voorkomende soort procedure die wordt gebruikt om mensen met ernstige ademhalingsstoornissen te helpen.

Wij hebben de moeite genomen om het verschil uit te leggen tussen COPD (Chronic Obstructive Pulmonary Disease) en astma. Hoewel de oorzaken enigszins vergelijkbaar zijn, is het resultaat totaal verschillend. Terwijl het lichaam zo lang mogelijk zuurstof zal blijven krijgen, in kleinere hoeveelheden, zal de kwaliteit ervan veel beter zijn. We hebben uitgelegd waarom COPD een ernstig probleem is, en we hebben ook een behandeling genoemd, die zeer effectief is om de kwaliteit van leven voor zoveel mogelijk patiënten te verbeteren. Zelfs wanneer andere behandelingsmogelijkheden niet hebben gewerkt, is dit veruit de meest bevredigende.

Wij hebben de moeite genomen om een methode voor de behandeling van COPD te schetsen waarvan bewezen is dat ze zowel effectief als vrij van bijwerkingen is. U bent van harte welkom om onze patiëntenzorg pagina [http://www.indomunch.com/what-helps-cordyceps-headaches.html] te bekijken voor een meer gedetailleerde uitleg van de methode. Als u een eenvoudiger begrip wilt, raden wij u aan onze vrienden te bezoeken op http://www.indomunch.comfor voor een diepgaande analyse van de methode en de resultaten, zodat u voor uzelf kunt beslissen of dit werkelijk de beste hulp is om het lijden van COPD-patiënten te verlichten.