Hoe de dakgoten te reinigen

dakgoten schoonmaken

 

Om de dakgoten schoon te maken is het een goed idee om twee verschillende methoden te gebruiken. Ten eerste, als u comfortabel op een ladder staat, kunt u een stevige borstel gebruiken om het vuil te verwijderen. De tweede methode is veel eenvoudiger en bestaat erin met een waterstraal, meestal een tuinslanghulpstuk, de dakgoten door te spoelen. Het is een verstandig idee om een emmer, of bij voorkeur een tuinslang, bij de hand te hebben om te gebruiken voor het wassen van beide zijden van de dakgoot.

Neem eerst uw slang (sommige mensen kopen een slangverlengstuk en doen het ook op deze manier, dat werkt heel goed) en ruim al het losse vuil op. Neem vervolgens uw emmer of tuinslang en laat er wat warm water in lopen en verwijder al het andere vuil van de bladeren uit de dakgoot. Als u een top tot punt bevestiging op uw tuinslang zorg ervoor dat je dit goed te doen om te voorkomen dat verstopping van uw dakgoot.

Zodra uw goten vrij zijn van alle puin start uw echte reiniging. Er zijn goot schoonmaak vloeistoffen beschikbaar in de buurt die u zullen helpen bij het reinigen en zal niet fysiek schade aan uw goten.

Over het algemeen heeft u een staalborstel nodig, een snelschrobber, een tuinslang (onder druk), en een schrobpad op uw borstel indien mogelijk. De borstel en de emmer zijn allemaal gemakkelijk aan te brengen. Zorg ervoor dat u schuin werkt en probeer niet uw dakgoten van boven naar beneden schoon te maken. Dit is vrij gemakkelijk te doen en kan veel scheuren en lekken veroorzaken.

Zodra uw dakgoten gereinigd zijn, heeft u drie opties voor het reinigen van uw dakgoten;

1. U kunt uw dakgoten opnieuw goot en schoonmaken

2. U kunt ervoor kiezen om de hardware in uw dakgoot te veranderen om ervoor te zorgen dat deze compatibel is met uw nieuwe dakgootsysteem.

3. U kunt uw dakgoten van nieuwe buizen voorzien en de buizen zelf afdekken.

Voordat u begint met inspecteren en beslissen wat voor soort verbeteringen u van plan bent uit te voeren, zorg ervoor dat u een cursus huisverbetering hebt gevolgd, of een professioneel onderzoek hebt laten uitvoeren, om ervoor te zorgen dat u zich volledig bewust bent van alle mogelijke problemen die u zou kunnen tegenkomen. Sommige reparaties lijken misschien voor de hand liggend voor u, maar u zou verbaasd zijn over sommige van de problemen die mensen tegenkomen.

Lees meer:

Glazenwasser Middelburg

Gevelreiniging