Financial Management by Yourself

doing taxes - financieel stockfoto's en -beelden

Keer terug naar een vast en snel budget van wat u kunt uitgeven.

Bij financieel beheer komt overigens een beetje gezond verstand bij kijken. Maak een lijst van uw (vaste) uitgaven: beleggingen, verzekeringen, transport en eten liggen voor de hand, maar er is ook een lijst met uitgaven die u soms te veel kunnen zijn – bijvoorbeeld $ 200 per maand voor telefoon- en internetrekening – en we hebben er ook nog een.

Creditcards zijn allemaal waardeloos. Of het nu is omdat het niet de ideale betaalmethode is, of gewoon door een gebrek aan zelfbeheersing, creditcardschulden zijn een factor om rekening mee te houden. Indien gemist of zelfs volledig betaald, kan dit een negatieve invloed hebben op uw kredietwaardigheid. Met een slechte kredietwaardigheid kan u zelfs een lening worden geweigerd! Dit leidt tot meer stress over waar u het geld vandaan haalt om uw schulden af ​​te betalen.

Met financieel beheer door ons kunt u echter een volledig verantwoord bestedingsplan maken, waarbij u niet meer voor onverwachte verrassingen komt te staan. Afhankelijk van wat je hebt uitgewerkt over je budget, kun je grote jaarlijkse of meer onregelmatige betalingen instellen, naast de voorheen normale betaling van het totaalbedrag dat je hebt begroot, om verschillende situaties te dekken.

Een voorbeeld van zo'n scenario zou zijn om betalingen te doen om je onderwijsbehoeften te dekken, vooral als je de afgelopen jaren genoeg over het onderwerp hebt geleerd. Als u bijvoorbeeld een lening zou hebben afgesloten om met uw diploma te beginnen, dan zal financieel beheer door ons ervoor hebben gezorgd dat het bedrag dat u hebt geleend, voldoende was om uw potentiële uitgaven gedurende de looptijd te dekken. Daarom zullen de betalingen variëren. Door te bepalen wat u zich kunt veroorloven, met financieel beheer door ons, is het mogelijk om geld in de begroting opzij te zetten voor onvoorziene attenties zoals ongeval, ziekte of werkloosheid.

2. Beheer zelf uw persoonlijk budget Stap 2 van financieel beheer door ons is het maken van een volledige begroting van uw maandelijkse uitgaven. Noteer alles wat u verschuldigd bent en de vereiste betalingen, op elke schuld die u heeft. Na alle schulden die je hebt overwogen, tel je ze bij elkaar op om je totale maandelijkse verplichtingen te vinden.

Kijk eens waar dit bedrag heen gaat. Geeft u meer uit dan u binnenkrijgt? Dit kan natuurlijk worden omgedraaid, maar het is een lange, moeilijke en stressvolle manier om dit te doen. U kunt echter elke maand een groot bedrag sparen. Met financieel beheer door ons zorgen we ervoor dat dit niet het geval is.

Natuurlijk, hoe meer u tussen die twee spaart, er is altijd meer dat u kunt vrijmaken. Ook zijn er mogelijkheden in het financieel beheer door ons om u te helpen aan het geld te komen dat u nodig heeft om uw verzekeringen en andere kosten te dekken. Onderdeel hiervan is onze manier om gewoon meer geld vrij te maken uit uw maandbudget. Onthoud dat geld voor essentiële zaken het eerste item is dat we aanbevelen om te verminderen.

Als u geld overhoudt om andere niet-essentiële zaken te dekken, moet u op de lange termijn misschien de knoop doorhakken en kijken of u wat kosten kunt besparen.